duminică, 20 ianuarie 2008

Break-up (I) - Cum sa te desparti de ea in 1001 pasi simpli - INTRO -

De fiecare data cand ma gandesc sa pun capat unei relatii care este pe cale sa se transforme intr-un sir lung de intalniri din obligatie si obisnuinta, incep sa ma chinuie adevaratele "probleme", toate legate de un singur aspect: Cum?!
Stiu, e simplu, te intalnesti, ii spui si cam gata... Usor de zis!
"The shitty part" intervine atunci cand stiu ca sentimentele ei o fac inca sa viseze la o happy-ending-everlasting love story.
Si de fiecare data, absolut de fiecare data, sfarsesc prin a avea mustrari de constiinta atat de tulburatoare incat aproape imi doresc sa ma paraseasca si pe mine cineva macar o data. Sunt constient si am mai spus-o: ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca! Isn't life a bitch?

Smokie, Stranger

5 comentarii:

Aayana spunea...

Uneori cuvintele sunt grele în astfel de situaţii, cred că din această cauză folosesc mulţi necuvintele, lipsa prezenţei,tăcerea...

ionut.m spunea...

Anaayana, si asta este un mesaj. Din pacate zic eu, destul de des folosit. A propos de fuga de sine...

Aayana spunea...

Păi dacă adevărul uneori doare şi nu este uşor de acceptat, apoi de zis!

Bianca H. spunea...

Si cand te gandesti ca mai exista barbati care se despart cu un simplu sms...da, adevarul doare dar macar sti de ce

ionut.m spunea...

White Shadow,
adevarul uneori se lasa asteptat. Nu este corect si vrem sa il aflam, insa stii cum se spune: "in dragoste si razboi...".
Chiar daca doare sa stii asta, nimeni nu este obligat sa dea nimanui explicatii. Lucru care ne afecteaza mai mult decat adevarul ala, pe care vrem sa il auzim indiferent de cum suna.
De ce unele persoane se despart prin sms-uri? Uite o intrebare al carei raspuns as vrea si eu sa il aud din gura uneia din ele.