sâmbătă, 12 mai 2012

November is way behind

   Gata, m-am intors :) Nu de la mare, nu de la birou, nu din oras..
Cred ca nu de unde m-am intors este important ci unde ma va duce aceasta intoarcere. Ramane de vazut.    
   Cand mi se mai intampla sa ma gandesc la o perioada tecuta din viata mea, de fiecare data ma intreb daca de atunci am mai invatat ceva, daca acum as face totul mai bine. Depinde.
   Depinde despre ce lucru sau experienta vorbim. Probabil ca uneori conteaza doar experienta si cunostintele, alteori conjunctura, dar cu siguranta de fiecare data conteaza cat esti de conectat la lucrul respectiv, cat de mult acesta inseamna pentru tine.
   Unul din lucrurile care s-au schimbat(sau mai bine zis pe care le-am schimbat) de cand nu am mai scris este ca acum fac ceva ce imi place cu adevarat - profesional vorbind. Alte perspective, alta energie, alte planuri.   
   Dar oare asta este singurul lucru important, sa faci ceea ce iti place? Ce am invatat este ca fara experienta primilor patru ani 'in campul muncii' nu as fi putut face lucrurile la fel de bine si e posibil sa nu le fi inteles intr-un fel care acum ma incanta. Probabil ca, daca as fi sarit din prima in acest tren, l-as fi perceput alfel. Probabil..

Dar acum nu mai conteaza, vreau doar sa ma bucur. Viata e prea scurta pentru un "what if" la care nu putem afla niciodata raspunsul.

Niciun comentariu: